Blog

Draagpraat.com en alle afgeleiden zijn onderdeel van Houvast vzw - Landbouwstraat 137 - 2845 Niel - Ondernemingsnummer: 0629.838.816 - info@draagpraat.com

Alle teksten op deze website en de blog zijn en blijven eigendom van Houvast vzw. Artikels en blogposts mogen gedeeld worden (graag zelfs), maar enkel met bronvermelding.

DRAAGPRAAT

Dé website van de eerste Belgisch-Nederlandse Facebookgroep over ergonomisch dragen

(Klik hier om rechtstreeks naar de groep te gaan)

Onze bloggers schrijven regelmatig over wat hen bezig houdt bij het dragen en alles wat er bij hoort. Klik hieronder om meteen naar de blog te gaan.

 

blog.draagpraat.com

 

Wie schrijft er allemaal op onze blog?

 

 

 

 

 

Maja Vande Velde

Viola Van Dinther

 

Oprichter van Draagpraat, voorzitter van Houvast vzw, eindredacteur van Houvast Magazine.

Blogt over maatschappelijke thema's en theoretische achtergrond

 

 

Pedagoog in opleiding, draagconsulent, schrijver voor Houvast magazine met onder andere een terugkerende rubriek trends en blends, blogt over motorische ontwikkeling, doekentesten, en dragen.

 

 

 

 

 

 

Karolien Vekemans

Wendela van Rhee

 

Karolien. 30er in denial. Getrouwd met Kristien. Mama van Babs (°2013) en Beebie 2 (°2015). Zus van haar broer, dochter van haar ouders. Werkt in Geel, woont aan de rand van Antwerpen. Houdt van koken, lezen, schrijven maar doet het allemaal veel te weinig. Houdt gelukkig ook van Kristien en Babs en Beebie 2 die het grootste deel van de vrije tijd opslorpen.

Getrouwd met baardmans en moeder van een peuterdame (2013). Een manusje van alles die graag op onderzoek uit gaat samen met haar peuter. Je kunt ons geregeld in musea of op festivals vinden.

 

 

 

 

Saar Vandegaer

Britt Naets

 

30jarige moeder van twee, vraagt zich af hoe je alles kan combineren. Huishouden, er leuk uitzien, van het leven genieten… Blogt ook op nietzomaarsaar.webteaser.com over interieur, beauty, dragen, speelgoed. Eigenlijk over alles waar moederschap om draait.

 

 

 

 

Mama van drie bengels (Roos, Noor en Rik)

Onthaalmama voor kindjes van 0 tot 2,5jaar

Dragende (onthaal)mama

Vrouw van een brandweerman

Creatief achter het naaimachien en met knutselmateriaal

Optimist tot in de kist

Opgevoed met "een neen heb je en een ja kun je krijgen"

Groot hart voor dieren